Privremena zabrana saobraćaja u toku trajanja manifestacije “Festival uličnih svirača”

Privremena zabrana saobraćaja na Bulevaru Jaše Tomića u Novom Sadu
15/08/2019
Zabrana saobraćaja na Bulevaru Mihajla Pupina zbog održavanja koncerta klasične muzike „KORZO“
12/09/2019

Određuje se privremena zabrana saobraćaja u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj, Trgu Vladike Nikolaja, delu ulica Lisinskog i Vladimira Nazora između Beogradske i Štrosmajerove i u delu Preradovićeve do puta za tvrđavu u Petrovaradinu, u toku trajanja manifestacije “Festival uličnih svirača”. Saobraćaj iz pravca Novog Sada preko Varadinskog mosta prema Petrovaradinu usmerava se desno na Kej skojevaca i Kamenički put. Ova privremena izmena režima saobraćaja važi od 28. avgusta u 6,00 časova do 1. septembra 2019. godine u 18,00 časova.
Određuje se privremena zabrana saobraćaja u ulici Modene i na Bulevaru Mihajla Pupina u Novom Sadu od ulice Modene preko Trga neznanog junaka i Varadinskog mosta Trga Vladike Nikolaja u Petrovaradinu, zbog prolaska karnevalske povorke u okviru manifestacije “Festival uličnih svirača”. Ova privremena izmena režima saobraćaja važi 29. avgusta 2019. godine od 19,00 do 21,00 čas.
Zbog navedenih izmena režima saobraćaja, privremeno se menja trasa autobuskih linija javnog gradskog, prigradskog i međumesnog prevoza putnika koja se pruža Beogradskom ulicom u Petrovaradinu na sledeći način: od Trga vladike Nikolaja u Petrovaradinu, Kameničkim putem i Ulicom Dunavske divizije do Preradovićeve ulice i dalje postojećom trasom, osim linije broj 69, koja se od Trga vladike Nikolaja pruža Kameničkim putem do raskrsnice sa Ulicom Dunavske divizije i dalje postojećom trasom.