Rešenje za imenu režima saobraćaja, zbog održavanja 41. fruškogoskog maratona

Zabrana saobraćaja u Ulici narodnih heroja
04/04/2018
IZMENA REŽIMA SAOBRAĆAJA ZBOG ODRŽAVANjA 85. MEĐUNARODNOG POLjOPRIVREDNOG SAJMA U NOVOM SADU
14/05/2018

Zbog održvanja 41. Planinarskog maratona na Fruškoj Gori, određuje se privremena izmena režima saobraćaja na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici, i to na sledeći način:

– Od 27. aprila u 18,00 časova do 29. aprila 2018. godine u 20,00 časova zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje na Fruškogorskom putu, od raskrsnice sa Majdanskom ulicom do autobuske okretnice na Popovici. Zabrana zaustavljanja i parkiranja se ne odnosi na prioritetna vozila i službena vozila maratona (posebno obeležena).

– Od 27. aprila u 18,00 časova do 28. aprila 2018. godine u 20,00 časova zabranjuje se saobraćaj u oba smera na Fruškogorskom putu, od raskrsnice sa Majdanskom ulicom do autobuske okretnice na Popovici. Zabrana saobraćaja se ne odnosi na vozila stanara, gostiju planinarskih domova, korisnika kampa, autobuse, kombi vozila, prioritetna vozila i službena vozila maratona (posebno obeležena).

– Dana 28. aprila 2018. godine u vremenu od 6,30 do 14,00 časova zabranjuje se saobraćaj u oba smera i zabranjuje zaustavljanje i parkiranje na Fruškogorskom putu od obilaznice do Majdanske ulice na Popovici, kao i pristup iz svih bočnih puteva ka Fruškogorskom putu (posebno iz ulice Ružin venac kod Mošine vile), a okretanje autobusa vrši se na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice. Ove zabrane se ne odnose na autobuse (osim zglobnih i spratnih autobusa) i kombi vozila koji prevoze učesnike maratona, prioritetna vozila i službena vozila maratona (posebno obeležena).