Привремена измена режима саобраћаја на територији Града Новог Сада за потребе рада зимске службе за 2018/2019 годину

Приврeмeнa измeнa рeжимa сaoбрaћaja због одражвања манифестације „Футoшкa купусиjaдa 2018“
31/10/2018
Измена режима саобраћаја због стогодишњице присаједињења Војводине
23/11/2018

Одређује се привремена измена режима саобраћаја на територији Града Новог Сада за потребе рада зимске службе за 2018/2019. годину, на следећи начин:
Ради ефикаснијег чишћења коловоза и уклањања снега за време снежних падавина дозвољава се возилима зимске службе у раду: пролаз Сутјеском улицом од улице Радничке ка улици Максима Горког, полукружно окретање на раскрсници Пута Шајкашког одреда и пута за рафинерију и кретање саобраћајним тракама намењеним за возила јавног градског превоза.
Ради ефикаснијег чишћења коловоза и уклањања снега за време снежних падавина забрањује се заустављање и паркирање возила у следећим улицама: Светозара Милетића (од улице Јована Суботића до Грчкошколске улице), Трифковићевом тргу, Војводе Путника, Иве Лоле Рибара, Максима Горког, Модене, Константина Данила и Јеврејској у Новом Саду.
Обавезно коришћење зимске опреме за време отежаних услова одвијања саобраћаја је на Партизанском путу на Фрушкој гори.
Ограничава се брзина кретања возила када је снег на коловозу на следећим деоницама општинских путева: Ченеј-Кисач, Кисач-Ирмово, за Ченеј, за Планту, за Немановце и Пејићеве салаше, за рафинерију и Шангај, Ковиљ-Будисава, Ковиљ-Гардиновци, Руменка-Кисач, Кисач-Степановићево, Пут Шајкашког одреда, Варадински мост, Мост слободе и петља Мишелук.
Привремена измена режима саображаја важи од 1. новембра 2018. године до 1. априла 2019. године.